Λήψη Townsmen Εξαπατήστε APK MOD

Townsmen  screenshots 1
Δωρεάν Λήψη Townsmen Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Παιχνίδια προσομοίωσης παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Townsmen απαιτεί ή παραπάνω. Townsmen έχει λήψη στο Play Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 361240. Μπορείτε να κατεβάσετε Townsmen APK MOD με com.hg.townsmen7free&hl=el .apk.mod. rar όνομα αρχείου παρακάτω. Townsmen Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Townsmen  screenshots 2

Περιγραφή του Townsmen

Townsmen APK MOD

Χτίσε την πόλη των ΔΙΚΩΝ σου ονείρων, από ένα ταπεινό αγκυροβόλι έως μια μεσαιωνική πόλη!

Ανέπτυξε το μικρό σου χωριό σε μια μεγάλη μεσαιωνική αυτοκρατορία με ακμάζουσα οικονομία και ευτυχισμένους χωρικούς! Βρες σημεία εξόρυξης μεταλλευμάτων, μάζεψε τις καλλιέργειες από τα αγροκτήματά σου και νομίσματα από φόρους από τον λαό σου. Κατασκεύασε στίβους, ταβέρνες, αγορές και ομόρφυνε την πόλη με εντυπωσιακά αγάλματα, υπέροχα μνημεία και καταπράσινους κήπους. Αλλά ελλοχεύουν και κίνδυνοι. Υπάρχουν ληστές στην περιοχή, ψάχνοντας να λεηλατήσουν την ήσυχη πόλη σου. Κατασκεύασε στρατώνες και φρούρια και στρατολόγησε γενναίους στρατιώτες για να προστατεύσεις τους πολίτες σου από το κακό. Εσύ απλά κυβερνάς ολόκληρη την αυτοκρατορία από το κάστρο σου και βεβαιώνεσαι ότι οι κάτοικοί σου περνάνε καλά και είναι ευχαριστημένοι!

Χαρακτηριστικά:
ΠΑΙΞΕ ΔΩΡΕΑΝ
✔ Παιχνίδι κατασκευής πόλης που διαδραματίζεται στις μεσαιωνικές εποχές
✔ Χαριτωμένοι κάτοικοι με τη δική τους καθημερινή ρουτίνα
✔ Σύνθετη προσομοίωση της οικονομίας και βαθιές αλυσίδες παραγωγής
✔ Δεκάδες διαφορετικά κτίρια πόλης και παραγωγής
✔ Προαιρετική λειτουργία στρατού με στρατιώτες και ληστές
✔ Ουσιαστικές εποχές και καιρικές επιπτώσεις
✔ Καταστροφές όπως πυρκαγιές, ασθένειες, ξηρασίες και πολλά άλλα
✔ Διάφορα σενάρια και δύσκολες εργασίες
✔ Απεριόριστη λειτουργία παιχνιδιού sandbox
✔ Πλήρης υποστήριξη για tablet
✔ Υποστηρίζει τις υπηρεσίες παιχνιδιών του Google Play

Μπορείς να παίξεις το ‘Townsmen’ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, αν και υπάρχουν διάφορα στοιχεία που μπορείς να αγοράσεις μέσα στην εφαρμογή. Εάν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αγορές εντός εφαρμογής, απενεργοποίησε τις στις ρυθμίσεις της συσκευής σου.

Ευχαριστούμε που έπαιξες το ‘Townsmen’!

© HandyGames 2019

Fixed losing prestige when starting the «Marsh» map

Λήψη Townsmen Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Townsmen εξαπατήσετε ή Townsmen. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Townsmen.