Λήψη The Trail Εξαπατήστε APK MOD

The Trail  screenshots 1
Δωρεάν Λήψη The Trail Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Παιχνίδια προσομοίωσης παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. δημοσιευμένο από , The Trail απαιτεί ή παραπάνω. The Trail έχει λήψη στο GooglePlay Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 290119. Μπορείτε να κατεβάσετε The Trail APK MOD με com.kongregate.mobile.thetrail.google&hl=el .apk.mod. rar όνομα αρχείου παρακάτω. The Trail Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

The Trail  screenshots 2

Περιγραφή του The Trail

The Trail APK MOD

Join our pioneers on a vast journey across country unknown. Set forth to reach the town of Eden Falls – explore, craft, collect, trade, discover, and eventually settle and build.

The newest game from Peter Molyneux, legendary designer and creator of the God Game genre, brings the frontier to life on your mobile device. Peter Molyneux’s previous games include Theme Park, Dungeon Keeper, Fable, Populous, and Godus.

Features of The Trail include:

BEAUTIFUL
Take in the view as you walk The Trail through different landscapes and fantastic vistas.

RELAXING
Using only your thumb, swipe and drag to move delightfully along The Trail. Designed for everyone to pick up and enjoy.

MAKE YOUR FORTUNE
Travel to the new world to make your fortune! Learn to craft and trade.

BUILD A COMMUNITY
Join a town to unlock more features and work together to make your town the best in the new world!

COMPANION
Befriend an interactive pet dog to accompany you on your journey, and play together to unwind when at home.

UNIQUE
You’ve never played anything like The Trail!
Γίνετε μέλος πρωτοπόροι μας σε ένα τεράστιο ταξίδι σε όλη την άγνωστη χώρα. Παρατίθενται για να φτάσετε στην πόλη της Εδέμ Falls – να διερευνήσει, την τέχνη, τη συλλογή, το εμπόριο, να ανακαλύψουν, και τελικά να εγκατασταθούν και να οικοδομήσουμε.

Το νεότερο παιχνίδι από τον Peter Molyneux, θρυλικός σχεδιαστής και δημιουργός του είδους το παιχνίδι του Θεού, φέρνει τα σύνορα για τη ζωή στην κινητή συσκευή σας. προηγούμενα παιχνίδια Peter Molyneux περιλαμβάνουν θεματικό πάρκο, Dungeon Keeper, Fable, πυκνοκατοικημένη, και Godus.

Χαρακτηριστικά της διαδρομής περιλαμβάνουν:

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
Πάρτε κατά την άποψη όπως μπορείτε να περπατήσετε το μονοπάτι μέσα από διαφορετικά τοπία και φανταστική θέα.
 
RELAXING
Χρησιμοποιώντας μόνο τον αντίχειρά σας, σύρετε και σύρετε για να μετακινήσετε ευχάριστα κατά μήκος της διαδρομής. Σχεδιασμένο για όλους να πάρει και να απολαύσετε.
 
Κάνετε την τύχη σας
Ταξιδέψτε στο νέο κόσμο για να κάνουν την τύχη σας! Μάθετε να βιοτεχνίας και του εμπορίου.
 
Οικοδομήσουμε μια κοινότητα
Ενταχθούν σε μια πόλη για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες και να εργαστούν μαζί για να κάνουν την πόλη σας το καλύτερο στο νέο κόσμο!

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
Befriend ένα διαδραστικό κατοικίδιο σκύλο για να σας συνοδεύσει στο ταξίδι σας, και να παίξουν μαζί για να χαλαρώσετε, όταν στο σπίτι.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
Δεν έχετε παίξει ποτέ κάτι σαν το μονοπάτι!
Other stability and performance improvements.

Λήψη The Trail Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD The Trail εξαπατήσετε ή The Trail. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat The Trail.