Λήψη Σκάκι Εξαπατήστε APK MOD

Σκάκι  screenshots 1
Δωρεάν Λήψη Σκάκι Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Επιτραπέζια παιχνίδια παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Σκάκι απαιτεί ή παραπάνω. Σκάκι έχει λήψη στο GooglePlay Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 919186. Μπορείτε να κατεβάσετε Σκάκι APK MOD με com.jetstartgames.chess&hl=el .apk.mod. rar όνομα αρχείου παρακάτω. Σκάκι Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Σκάκι  screenshots 2

Περιγραφή του Σκάκι

APK MOD

Σκάκι στο Android σας

Το σκάκι είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για δύο παίκτες. Έχει παίξει σε ένα τετράγωνο του σκάφους, από 64 μικρότερα τετράγωνα, με οκτώ τετράγωνα σε κάθε πλευρά. Κάθε παίκτης ξεκινά με δεκαέξι κομμάτια: οκτώ πιόνια, δύο ίππους, δύο αξιωματικούς, δύο πύργους, μία βασίλισσα και έναν βασιλιά. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι για κάθε παίκτη να δοκιμάσει και να κάνει ματ το βασιλιά του αντιπάλου. Ματ είναι μια απειλή («έλεγχος») με την απέναντι βασιλιά που μπορεί να σταματήσει καμία κίνηση. Τελειώνει το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο αντίπαλοι παίρνουν σειρά για να μετακινήσετε ένα από τα κομμάτια τους σε μια διαφορετική πλατεία του σκάφους. Ένας παίκτης («Λευκή») έχει τα κομμάτια του ένα ελαφρύ χρώμα? ο άλλος παίκτης («Μαύρος») έχει κομμάτια ενός σκούρο χρώμα. Υπάρχουν κανόνες σχετικά με το πώς τα κομμάτια κινούνται, και για τη λήψη κομμάτια του αντιπάλου από το διοικητικό συμβούλιο. Ο παίκτης με τα λευκά κομμάτια κάνει πάντα την πρώτη κίνηση. Εξαιτίας αυτού, ο Λευκός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, και κερδίζει πιο συχνά από ό, τι Μαύρο στα παιχνίδια του τουρνουά.

Το σκάκι είναι δημοφιλής και παίζεται συχνά σε διαγωνισμούς που ονομάζεται τουρνουά σκακιού. Το απολαμβάνουν σε πολλές χώρες, και είναι ένα εθνικό χόμπι στη Ρωσία.

Χαρακτηριστικά:

– 7 εντελώς διαφορετικά χρώματα σκακιέρα
– 6 εντελώς διαφορετικούς επιλέξιμους Ιστορία
– Αναιρέσετε τη λειτουργία
– Εγγραφές
– Φόρτωση και Αποθήκευση κοστούμια Σκάκι
– Ανώτερη απόδοση
– added new theme
– added highlight of last move
– updated sound of move

Λήψη Σκάκι Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Σκάκι εξαπατήσετε ή Σκάκι. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Σκάκι.