Λήψη Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; Εξαπατήστε APK MOD

Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς;  screenshots 1
Δωρεάν Λήψη Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Εύκολα Android παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; απαιτεί ή παραπάνω. Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; έχει λήψη στο Play Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 3397. Μπορείτε να κατεβάσετε Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; APK MOD με com.phonegap.VoR&hl=el .apk.mod. Zip όνομα αρχείου παρακάτω. Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς;  screenshots 2

Περιγραφή του Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς;

APK MOD

Ένας νέος τρόπος να παίξετε το κλασικό παιχνίδι, Θάρρος ή Αλήθειαη, με εκατοντάδες προκλήσεις και με κατηγορίες που κυμαίνονται από το κανονικό έως το πιο τολμηρό και πικάντικο.

Χαρακτηριστικά:
• Περισσότερες από 30 διαθέσιμες γλώσσες.
• Αποθηκεύστε για να αγοράσετε νέα μπουκάλια, είδωλα και κατηγορίες.
• Κατηγορίες: κανονική, ζευγάρια, μεθυσμένος, ζεστός. Extreme και ποδόσφαιρο (στο κατάστημα).
• Προτείνει τις δικές του αλήθειες και προκλήσεις, έτσι ευτυχώς στο παιχνίδι.
• 2 τρόποι παιχνιδιού. Με σημεία στίξης και με περιορισμένες ερωτήσεις.
• Είστε ο ιδιοκτήτης της κατηγορίας, όπου μπορείτε να προσθέσετε τις αλήθειες και τις προκλήσεις που θέλετε (στο κατάστημα).
• Οι παίκτες νεαρών νεοσσών ως ανώνυμοι, με σύστημα «point-in-turn».
• Παραχώρηση ποσότητας προκλήσεων και ερωτήσεων (ενημερώνεται συνεχώς).
• Δυνατότητα ζαγκάρ με τις φιάλες, αντί για βάρδιες για τις διάφορες κατηγορίες, λιγότερο σε ζεύγη.
• Οραματίστε τις αλήθειες και τις προκλήσεις, με τη ζούγκλα του κόσμου με την κορυφή.

Θυμηθείτε να μοιραστείτε τις αλήθειες και τις προκλήσεις που υπάρχουν στο παιχνίδι ή τη δική σας στο Facebook, το Twitter και το Instagram. Θα έχετε μια θέση με ένα hashtag #YouDareChallenge!

Προειδοποίηση:
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη ζημία που προκαλείται από την ετυμηγορία και την αξιοπιστία των παικτών. Οι παίκτες πρέπει να εκτελούν τις προκλήσεις με δική τους ευθύνη. Οι προκλήσεις της εφαρμογής δεν αποτελούν κίνδυνο, ωστόσο δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις αλήθειες και τις προκλήσεις που δημιουργούν οι χρήστες στις συσκευές τους και εκείνοι που βρίσκονται στην κορυφή.
Έχουμε μια νέα έκδοση! όλες τις κατηγορίες συμπεριλαμβανόμενες, περισσότερα χαρακτηριστικά, νέο σχέδιο, νέα Αλήθεια ή Τολμήστε! Δοκίμασε το!

Λήψη Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς; εξαπατήσετε ή Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς;. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Θάρρος ή Αλήθεια Τολμάς;.