Λήψη Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα Εξαπατήστε APK MOD

Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά - τεστ μαθηματικα  screenshots 1
Λήψη Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα Εξαπατήστε Το APK MOD είναι ΕκπαιδευτικάΕκπαίδευση παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα απαιτεί ή παραπάνω. Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα έχει λήψη στο GooglePlay Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 1978. Μπορείτε να κατεβάσετε Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα APK MOD με vn.edugames.number.counting&hl=el .apk.mod. rar όνομα αρχείου παρακάτω. Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά - τεστ μαθηματικα  screenshots 2

Περιγραφή του Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα

– APK MOD

Διασκεδαστικό και διαισθητικό παιχνίδι που ταιριάζουν για το μωρό ή το μικρό παιδί σας !
Τα παιδιά θα διασκεδάζουν μαθαίνοντας τους αριθμούς με τις λέξεις είναι γραμμένες μέσα από διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι . Μαθαίνω τους αριθμούς και την προφορά τους είναι εύκολη και διασκεδαστική και το παιδί σας θα αρέσει πάρα πολύ !

Χαρακτηριστικά:
– Ιδανικό για τα παιδιά στην πρώτη τάξη
– 123 για τα παιδιά – να μάθουν οι αριθμοί είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για το παιδί σας!
– Το παιδί σας θα μάθει αγγλική προφορά των φωνηέντων, συμφώνων και συλλαβές
– Για μαμάδες και μπαμπάδες είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μάθουν τους αριθμούς και να μάθουν αγγλικά
– Ο ευκολότερος τρόπος για να μάθουν τους αριθμούς
– Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι 123 βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει τους αριθμούς γρήγορα και χωρίς κόπο!
– Το 123 εκπαιδευτικό παιχνίδι είναι γεμάτη από φωτεινά χρώματα και διασκεδαστικό εικονικά παιχνίδια για την εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ή
νηπιακής ηλικίας.
– Αριθμός παιχνίδια για τα παιδιά να αναπτύξουν κάθε παιδιού λεπτές κινητικές δεξιότητες, τη φαντασία και τη μνήμη

Ένα παιδί πρέπει να αρχίσει να μάθετε τι οι αριθμοί είναι , ποια σειρά ανήκουν και πώς να τα γράψω πριν αρχίσει νηπιαγωγείο . Ξεκινήστε την έκθεση του παιδιού σε αριθμούς από τη στιγμή που είναι ενός έτους , έτσι ώστε θα είναι εξοικειωμένοι με αυτά από τη στιγμή που φτάνει προσχολικής ηλικίας . Ενσωμάτωση αριθμούς σε καθημερινές δραστηριότητες του παιδιού και να κάνουν την εκμάθηση τους ως διασκέδαση όσο το δυνατόν . Εάν οι γονείς και νηπιαγωγοί επικεντρωθεί σε αριθμούς διδασκαλία , το παιδί πρέπει να είναι άνετα αναγνώριση και γραφή των αριθμών από το μηδέν έως εννέα από τη στιγμή που ξεκινά νηπιαγωγείο .

Σε 2 έως 3 ετών , τα τυπικά αναπτυσσόμενα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν λέξεις αριθμό « μετράνε » καθώς παίζουν , δείχνουν ότι αρχίζουν να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν την καταμέτρηση. Από 4 ετών , πολλά παιδιά μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα όπως « Πόσα ; » και « Δώσε μου ….. » ερωτήσεις για τους αριθμούς μέχρι το 10 . Καταλαβαίνουν «περισσότερο» ή «λιγότερο» για μικρό αριθμό , αλλά δεν καταλαβαίνουν ακόμη το τακτικό χαρακτήρα του συστήματος αριθμό , δηλαδή , ότι κάθε « επόμενη » ο αριθμός αντιπροσωπεύει « ένα ακόμα » .

Οι γονείς θα πρέπει να ενθαρρύνονται να επιστήσει την προσοχή του παιδιού τους με τις χρήσεις του αριθμού στην καθημερινή ζωή και συμμετοχή τους στα παιχνίδια που διδάσκουν καταμέτρηση και την ποσότητα . Ξεκινώντας από την παιδική ηλικία τα παιδιά σας θα μάθουν γρήγορα πρόσθεση και αφαίρεση και άλλες μαθηματικές πράξεις . Εμφάνιση παιδιά σας ότι τα μαθηματικά είναι αστείο !

Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων μαθηματικά μέσα από παιχνίδια κάνει τη μάθηση διασκέδαση μαθηματικά από την αρχή .

Η εφαρμογή μας χρησιμοποιεί πολύχρωμες εικόνες που είναι διασκέδαση για το παιδί να κοιτάξει . Discovery εκπαίδευση με τη βοήθεια των εικόνων δείχνει αριθμούς , όπως γυαλιστερό αριθμούς τόμο που θα πιάσει την προσοχή του παιδιού . Εάν ένα παιδί εκτίθεται σε τι αριθμούς μοιάζουν, θα είναι ευκολότερο για αυτόν να κατανοήσουν την έννοια των αριθμών αργότερα.

Πολύχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης , αστεία μουσική και μια μεγάλη ευχαρίστηση για το μωρό σας ! Αυτό το παιχνίδι είναι μια μικρή περιπέτεια για το μωρό σας . Αφήστε τον να δείχνει στους γονείς του πώς μαθαίνει αριθμούς .
Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για την Προσχολική και Νηπιαγωγείο επίπεδο.

Η εφαρμογή αυτή είναι καλή για τις ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα .

Χάρη σε όλους όσους μας βοηθά να βελτιώσουν τα παιχνίδια μας .
Χαιρετίζουμε πάντα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας . Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο edugamesstudio@gmail.com
Fix bug

Λήψη Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα εξαπατήσετε ή Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Αριθμοί καταμέτρηση για παιδιά – τεστ μαθηματικα.