Δωρεάν Λήψη Slugterra: Slug It Out 2 Εξαπατήστε APK MOD

Slugterra: Slug It Out 2  screenshots 1
Λήψη Slugterra: Slug It Out 2 Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Παιχνίδια παζλΔράση και περιπέτεια παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Slugterra: Slug It Out 2 απαιτεί ή παραπάνω. Slugterra: Slug It Out 2 έχει λήψη στο Play Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 232254. Μπορείτε να κατεβάσετε Slugterra: Slug It Out 2 APK MOD με com.dhxmedia.slugitout2&hl=el .apk.mod. Zip όνομα αρχείου παρακάτω. Slugterra: Slug It Out 2 Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Slugterra: Slug It Out 2  screenshots 2

Περιγραφή του Slugterra: Slug It Out 2

Slugterra Slug It Out 2 APK MOD

Η επόμενη γενιά του Slug it Out έφτασε, με μεγαλύτερη δράση μάχης, επικές μάχες, συναρπαστικούς νέους πίνακες αντιστοίχισης και το νέο Κρησφύγετο!

Τα σαλιγκάρια εξαφανίζονται και στα 99 σπήλαια! Είναι στο χέρι σου να μάθεις τον λόγο, να φέρεις τα σαλιγκάρια πίσω και να αποκαταστήσεις την ευαίσθητη ισορροπία της ενέργειας σαλιγκαριών σε αυτόν τον υπόγειο κόσμο. Παίξε ως Ηλάι Σέιν καθώς διαλευκάνεις το μυστήριο με τον κολλητό σου, τον Μπέρμπι, στο πλευρό σου. Σύλλεξε ένα οπλοστάσιο από μικρά πλάσματα με εκπληκτικές δυνάμεις και καθώς ανεβαίνεις επίπεδο με την εμπειρία μάχης, παρακολούθησε τις επικές μεταμορφώσεις των σαλιγκαριών σου!

Slug it out, όπως ποτέ πριν, σε ΝΕΕΣ επικές μάχες! Μείνε σε εγρήγορση γιατί ένα μεγάλο, κακό αφεντικό κρύβεται σε κάθε γωνιά – είτε εξερευνάς τον παγκόσμιο χάρτη στην Ιστορία, είτε πολεμάς ατέλειωτους αντιπάλους στη Μονομαχία, πάντα σε περιμένει μια νέα πρόκληση στο Slug it Out 2!

Όταν η μάχη τελειώσει, μπορείς να χαλαρώσεις και να δεθείς με τα σαλιγκάρια σου στο νέο Κρησφύγετο Σαλιγκαριών, μια όαση, όπου τα σαλιγκάρια σου μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους – και μαζί σου!

Πιάσε το εκτοξευτή σου, γέμισε τα σαλιγκάρια σου και ετοιμάσου για SLUG IT OUT!

Λειτουργίες:
• Τρελή τρίλιζα! Ένας ευέλικτος, γρήγορος μηχανισμός ταιριάσματος φέρνει ποικιλία και πολυπλοκότητα στον παραδοσιακό πίνακα τρίλιζας
• Επικές μάχες με αφεντικά! Μοναδικά, γιγάντια αφεντικά μπορεί να σε περιμένουν σε κάθε γωνία. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για μια μονομαχία!
• Εξερεύνησε τον παγκόσμιο χάρτη στην Ιστορία για να κρατήσεις την Slugterra ασφαλή από μυστηριώδεις απειλές και σκοτεινούς σαλιγκαροεκτοξευτές. Στην πορεία, θα βρεις μοναδικά σαλιγκάρια, ενδιαφέροντες εχθρούς και σκοτεινά μυστικά.
• Μονομάχησε με τους αγαπημένους σου κακοποιούς από την τηλεοπτική σειρά και ταξίδεψε σε cool νέα σπήλαια για να πολεμήσεις εχθρούς που δεν έχεις δει ποτέ ξανά!
• Νέο Κρησφύγετο όπου τα σαλιγκάρια σου μπορούν να παίζουν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους – και μαζί σου!
• Νέες ανταμοιβές – σύλλεξε πολύτιμους λίθους και ξεκλείδωσε σεντούκια θησαυρού!
• Όλα τα αγαπημένα σου σαλιγκάρια προς συλλογή και χρήση στη μάχη!
• FREE SLUG: Air Elemental!
• Minor bug fixes and optimization

Δωρεάν Λήψη Slugterra: Slug It Out 2 Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Slugterra: Slug It Out 2 εξαπατήσετε ή Slugterra: Slug It Out 2. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Slugterra: Slug It Out 2.