Δωρεάν Λήψη Marvel Puzzle Quest Εξαπατήστε APK MOD

Marvel Puzzle Quest  screenshots 1
Δωρεάν Λήψη Marvel Puzzle Quest Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Παιχνίδια ρόλων Android παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Marvel Puzzle Quest απαιτεί ή παραπάνω. Marvel Puzzle Quest έχει λήψη στο GooglePlay Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 320837. Μπορείτε να κατεβάσετε Marvel Puzzle Quest APK MOD με com.d3p.mpq&hl=el .apk.mod. Zip όνομα αρχείου παρακάτω. Marvel Puzzle Quest Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Marvel Puzzle Quest  screenshots 2

Περιγραφή του Marvel Puzzle Quest

Marvel Puzzle Quest APK MOD

Οι υπερήρωες της Marvel Comics ζωντανεύουν σε αυτό το επίσημο παιχνίδι ρόλων της Marvel, για διασκέδαση με μοναδικούς αγώνες συνδυασμού 3 στοιχείων!

Λόγω της κακής διαχείρισης του νέου, ισχυρού πόρου Iso-8 από τον οργανισμό S.H.I.E.L.D., ο κακούργος Norman Osborn κατάφερε να παρεισφρύσει στον οργανισμό, να αναλάβει τον έλεγχό του και να τον αντικαταστήσει με την οργάνωση H.A.M.M.E.R., προωθώντας τους κρυφούς σκοπούς του στο Σκοτεινό βασίλειο για να ικανοποιήσει τη δίψα του για εξουσία. Οι υπερήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους κακούς σε αυτό το παιχνίδι ρόλων συνδυασμού 3 στοιχείων, για να σταματήσουν την άνοδο του Norman Osborn στην εξουσία και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο Σύμπαν της Marvel!

Δημιουργήστε μια επική ομάδα με τους πιο δυνατούς υπερήρωες και τους μοχθηρότερους κακούς! Παίξτε με χαρακτήρες όπως ο Spider-Man, η Captain Marvel, ο Iron Man και ο Hulk και πολεμήστε για τη νίκη. Ο Thor, ο Doctor Strange, ο Deadpool και πολλοί άλλοι σας περιμένουν! Συγκεντρώστε την ομάδα σας και ετοιμαστείτε για μάχη!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
★ Γίνετε μέλος μιας κοινότητας 15 εκατομμυρίων παικτών παγκοσμίως!
★ Συλλέξτε και αναβαθμίστε περισσότερους από 185 από τους αγαπημένους σας υπερήρωες και κακούς της MARVEL, για να τελειοποιήσετε τη στρατηγική σας και να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας!
★ Συμμετάσχετε σε μάχες για να αυξήσετε τις δυνάμεις σας, ξεκλειδώστε νέες ικανότητες και βρείτε νέες δυνατότητες υποστήριξης για να δημιουργήσετε την τέλεια ομάδα υπερηρώων της Marvel και να κατατροπώσετε τους εχθρούς σας!
★ Δημιουργήστε συμμαχίες με τους φίλους σας και χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας μαζί για να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε αγώνες και επικές μάχες.
★ Δοκιμάστε τις δυνάμεις της ομάδας υπερηρώων σας σε συναρπαστικά τουρνουά παίκτη εναντίον παίκτη
★ Αναρριχηθείτε στην πρώτη θέση της κατάταξης σε τουρνουά, συμμαχίες και εποχικά παιχνίδια για να αποκτήσετε νέους χαρακτήρες και άλλα έπαθλα ως ανταμοιβή!
★ Νέοι αγώνες, χαρακτηριστικά και τουρνουά απευθείας από το Σύμπαν της Marvel
★ Αποκλειστικά από τους συγγραφείς της Marvel Frank Tieri (Iron Man, Wolverine, Weapon X) και Alex Irvine (Iron Man: The Rapture, Daredevil Noir)

ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ!
Αξιοποιήστε τη δύναμη του Iso-8 για να αναβαθμίσετε την ομάδα υπερηρώων σας και συλλέξτε κόμικς για να ξεκλειδώσετε χαρακτήρες της Marvel και νέες υπερδυνάμεις.

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡΗΡΩΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ 3 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!
Συνδυάστε πλακίδια για να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας και εκμεταλλευτείτε την υπεράνθρωπη δύναμη του Hulk ή τις ικανότητες ελέγχου του νου του Καθηγητή X για να χειριστείτε το παιχνίδι! Συνδυάστε 3 πετράδια στη σειρά για να αυξήσετε τη δύναμή σας, να πλήξετε τους εχθρούς σας και να γονατίσετε ακόμα και τους πιο ισχυρούς χαρακτήρες της Marvel Comics. Θα καταφέρετε να αναρριχηθείτε στην κατάταξη και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους πρωταθλητές;

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΤΗΣ MARVEL
Επιστρατεύστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες υπερηρώων από τους X-Men, τους Εκδικητές, τον οργανισμό S.H.I.E.L.D., τους Φύλακες του Γαλαξία και πολλούς άλλους για να δημιουργήσετε την απόλυτη ομάδα ηρώων της Marvel! Είτε παίζετε με τον Spider-Man σε συμμαχία με τον άσπονδο εχθρό του Venom είτε βάζετε την Captain Marvel στην ίδια ομάδα με τη διάδοχό της και επώνυμη Ms. Marvel Kamala Khan, ΕΣΕΙΣ φτιάχνετε την επική σας ομάδα με υπερήρωες της Marvel Comics!

■ Facebook: www.facebook.com/MarvelPuzzleQuest
■ YouTube: www.youtube.com/MarvelPuzzleQuestGame
■ Twitter: www.twitter.com/MarvelPuzzle
■ Instagram: www.instagram.com/MarvelPuzzleQuest

Η εφαρμογή διατίθεται στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά, τα γερμανικά, τα ισπανικά, τα ιαπωνικά και τα κορεατικά.

Σχεδιάστηκε από την Demiurge Studios

© 2019 MARVEL
GAME SOFTWARE © 2019 D3 Go!
From now until June 14th log in to MARVEL Puzzle Quest for your FREE Cyclops (Apocalypse) costume!

She’s been an enemy, love interest, and ally…see who’s coming to MPQ soon!

For full update notes (English) visit d3go.com.
MPQ 180

Δωρεάν Λήψη Marvel Puzzle Quest Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Marvel Puzzle Quest εξαπατήσετε ή Marvel Puzzle Quest. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Marvel Puzzle Quest.