Δωρεάν Λήψη Candy Legend Εξαπατήστε APK MOD

Candy Legend  screenshots 1
Δωρεάν Λήψη Candy Legend Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Εύκολα παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. αναπτύχθηκε από , Candy Legend απαιτεί ή παραπάνω. Candy Legend έχει λήψη στο GooglePlay Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 273600. Μπορείτε να κατεβάσετε Candy Legend APK MOD με com.candylegend.legend&hl=el .apk.mod. rar όνομα αρχείου παρακάτω. Candy Legend Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Candy Legend  screenshots 2

Περιγραφή του Candy Legend

Candy Legend APK MOD

Candy Legend είναι ένα αστείο και το υπέροχο παιχνίδι match-2. It `s εντελώς δωρεάν.

Candy Legend είναι εύκολο να παίξει, αλλά είναι άφθονο κέφι και έκπληξη.

Πώς να παίξετε – Απλά πατήστε στο ίδιο χρώμα μπλοκ για να τους συντρίψει. Πατήστε στο 5 περισσότερα μπλοκ για να δημιουργήσετε μια νέα καραμέλα που έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα!

Υπάρχει ένα ωραίο σύστημα αναμνηστική, το οποίο υποστηρίζει σε σας για να λύσει κάθε πρόβλημα που θα συναντήσετε στο παιχνίδι. Με την ευκαιρία, η αναμνηστική είναι επίσης δωρεάν.

Ένα περισσότερο πράγμα, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, το διαδίκτυο δεν είναι απαραίτητο για αυτό.

Παιχνίδι χαρακτηριστικά:
  1. Να είναι φιλική για κυρίες
  2. Εντελώς δωρεάν
  3. Εύκολο να παίξει, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα
  4. Θαυμάσια εμπειρία gaming
  5. 900 + επίπεδα</spa
Bug fixes.

Δωρεάν Λήψη Candy Legend Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Candy Legend εξαπατήσετε ή Candy Legend. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Candy Legend.