Δωρεάν Λήψη Bubble Shooter ™ Εξαπατήστε APK MOD

Bubble Shooter ™  screenshots 1
Λήψη Bubble Shooter ™ Εξαπατήστε Το APK MOD είναι Παιχνίδια παζλ Android παιχνίδι MOD που δημιουργήθηκε από το παιχνίδι SmayDS. δημοσιευμένο από , Bubble Shooter ™ απαιτεί ή παραπάνω. Bubble Shooter ™ έχει λήψη στο Play Store και έχει βαθμολογία με αριθμό ψήφων 115529. Μπορείτε να κατεβάσετε Bubble Shooter ™ APK MOD με bubbleshooter.android&hl=el .apk.mod. rar όνομα αρχείου παρακάτω. Bubble Shooter ™ Τελευταία έκδοση ενημερώθηκε στο .

Download APK MOD

Online Hack

Bubble Shooter ™  screenshots 2

Περιγραφή του Bubble Shooter ™

Bubble Shooter APK MOD

Κατεβάστε το Κλασικό και πιο εθιστικόπαιχνίδι πυροβολούν φούσκα στο Google Play – ΔΩΡΕΑΝ! Απολαύστε το κορυφαίο παιχνίδι με φούσκες στο Google Play. Αυτό το φοβερό παιχνίδι βολών είναι για όλους εσάς τους οπαδούς παζλ που θέλουν να εκπαιδεύουν το μυαλό τους! Μην περιμένετε άλλο για να απολαύσετε αυτό το εθιστικό, χαλαρωτικό και διασκεδαστικό σκάσιμο φούσκας!

3 λειτουργίες παιχνιδιού:
* New Super Λειτουργία με 1300 επίπεδα παζλ Νέα ενισχύει, power ups, καθημερινές ανταμοιβές, δροσερό στοιχεία φούσκα, και πολλά άλλα!
* Παίξτε τη Λειτουργία Επιπέδων με πάνω από 1500 επίπεδα παζλ! Ταιριάξτε 3 ή περισσότερες φούσκες που θα εκραγούν και κερδίστε με λιγότερες βολές για να πάρετε περισσότερα αστέρια!
* Απολαύστε την κλασική λειτουργία – Απλό και τόσο διασκεδαστικό. Κλασική λειτουργία με 3 επίπεδα Δυσκολίας- εύκολο, μέτριο και δύσκολο. Θα σας κρατήσει σε πρόκληση για πολλές ώρες!
Δείτε τα Χαρακτηριστικά μας:
• 3 Διασκεδαστικές λειτουργίες παιχνιδιού
• Εθιστικό παιχνίδι, μόλις ξεκινήσετε – δεν μπορείτε να σταματήσετε να παίζετε.
• Λειτουργία αχρωματοψίας
• Πίνακας υψηλής βαθμολογίας, προκλητικά επιτεύγματα.
• Κάθε χρώμα που καθαρίζετε δεν θα εμφανιστεί ξανά. Σκάστε όλες τις φυσαλίδες!
• Επιλέξτε τη λειτουργία στόχευσής σας μεταξύ Laser, Crosshair ή απλά Πάτημα στην οθόνη
• Περιλαμβάνει tutorial για το παιχνίδι
• Αφαιρέστε την επιλογή των διαφημίσεων (Σε αγορές app)
Πώς να παίξετε το παιχνίδι μας:
* Σύρετε το δάχτυλό σας για να μετακινήσετε στοχεύοντας με το λέιζερ
* Σηκώστε το δάχτυλό σας για να πυροβολήσει φυσαλίδες!
* Ταιριάξτε 3 φυσαλίδες ή περισσότερες του ίδιου χρώματος για να σκάσουν!
Προειδοποίηση:
Αυτό το κλασικό παιχνίδι είναι σοβαρά διασκεδαστικό και σούπερ εθιστικό!

Προσωπική σημείωση:
Δημιουργούμε παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά για τους χρήστες μας και οι βαθμολογίες σας θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Αν σας αρέσει το πυροβολούν φούσκα και σας αρέσει να το παίζετε, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να το αξιολογήσετε! Ευχαριστώ 🙂
– Μικρές διορθώσεις σφαλμάτων

Ευχαριστώ που έπαιξες! Να είστε βέβαιος να μας αξιολογήσετε μετά από κάθε ενημέρωση.

Δωρεάν Λήψη Bubble Shooter ™ Εξαπατήστε APK MOD στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο λήψης APK MOD Bubble Shooter ™ εξαπατήσετε ή Bubble Shooter ™. Μην ξεχάσετε να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε αν ενδιαφέρεστε για αυτό το Cheat Bubble Shooter ™.